Badkamer en sanitair door Installatiebedrijf Vleeshouwers

Installatiebedrijf Vleeshouwers neemt badkamerprojecten van A tot Z onder handen. Zowel de gehele montage van uw sanitair als wastafels, kranen, douchecabines en toilet worden door ons verzorgd. Heeft u een verbouwing, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u realiseren zodat u nergens omkijken naar heeft. Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Eén van de meest belangrijke kamers in een woning is de badkamer. Een goede badkamer is vaak voorzien van allerlei sanitaire producten waarmee men de hygiëne zo optimaal mogelijk kan houden. De installatie van een badkamer vergt echter veel tijd, moeite, kennis en kan daarnaast een zeer dure klus worden als dit niet juist wordt uitgevoerd.

Het ontwerp van uw badkamer

Voordat er ook maar begonnen kan worden met het installeren van een nieuwe badkamer, moet er eerst een duidelijk ontwerp zijn gemaakt. Dankzij dit ontwerp is het namelijk duidelijk waar alle leidingen moeten zitten en op welke plekken de stopcontacten het beste tot zijn recht komen. Vooral de leidingen kunnen een complexe bezigheid zijn voor iemand die hier niet veel ervaring in heeft. Daarom is het altijd aan te raden om hier de hulp van een installateur bij in te schakelen. Deze weet immers precies welke leidingen het best gebruikt kunnen worden, wat de ideale structuur is en hoe het water aangesloten moet worden op de sanitaire voorzieningen.

Renovatie of nieuwbouw?

Het is mogelijk om een oude badkamer te renoveren, maar dit betekent vaak wel dat het gehele proces langer duurt, vooral als de badkamer helemaal vernieuwd dient te worden. Als dit het geval is, worden eerst alle oude sanitaire producten verwijderd en dienen de leidingen mogelijk omgelegd te worden, zodat deze beter aansluiten bij het nieuwe sanitair. Wanneer het een nieuwbouwproject betreft, dan kan er meteen begonnen worden met het installeren van de leidingen en dergelijke. Dit proces duurt waarschijnlijk minder lang dan een renovatie, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de  grootte en complexiteit van het proces.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken