Ontstoppingsbedrijf Vleeshouwers: full-service voor particulieren en bedrijven

Heeft u een verstopte afvoer? Loopt het water van uw toilet of douche niet weg? Dient uw gootsteen ontstopt te worden? Allemaal vervelende klusjes waar uzelf niet aan wilt beginnen of vanwege complexiteit niet aan kunt beginnen. Ontstoppingsbedrijf Vleeshouwers kunt u inschakelen voor deze onaangename kwesties. Een riool ontstoppen klinkt voor menigeen als een ongewenst karwei, maar met onze moderne uitrusting is de klus binnen een mum van tijd succesvol geklaard. Bedreven medewerkers en hoogwaardige apparatuur zorgen ervoor dat uw verstopping verleden tijd is! Is er nood aan de man? Dan kunt u ons ook 's avonds en in het weekend benaderen, zodat de situatie zo snel mogelijk behandeld kan worden.

De diensten van Vleeshouwers

Een riool ontstoppen of een verstopte afvoer onder handen nemen is slechts een deel van onze diensten als ontstoppingsbedrijf. Wij kunnen alle mogelijke verstoppingen in uw sanitair verhelpen. Denk bijvoorbeeld ook aan een verstopt toilet, een verstopte regenpijp of een doucheputje dat het douchewater niet meer afvoert. Door middel van hoge druk spuiten maken wij uw afvoerkanalen weer schoon. Heeft u vaker last (gehad) van verstoppingen? Dan inspecteren wij uw leidingen zodat het probleem opgelost kan worden.

Verstopping melden of vragen?

U kunt te allen tijde een verstopping melden bij ons ontstoppingsbedrijf. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@installatiebedrijfvleeshouwers.nl of bellen naar 0495 - 58 69 49. Krijgt u in het weekend of 's avonds te maken met een verstopte afvoer? Ook dan kunt u ons bellen. Een van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op zodat wij uw riool kunnen ontstoppen en u weer gebruik kunt maken van al uw sanitaire voorzieningen!

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken