Grotere projecten nemen wij ook aan

Grotere projecten en werkzaamheden voor bedrijven slaan wij niet uit de weg en gaan we met beide handen aan. Heeft u een bedrijf, wooncomplex of ander groot vastgoed project en bent u op zoek naar een installatiebedrijf of loodgieter dan zijn wij de juiste partij voor u.

Advies

Een project begint bij ons met een gedegen advies. Op locatie komen wij een kijkje nemen en in samenspraak met u gaan we zo efficiënt en effectief mogelijke oplossingen opstellen. Tevens maken wij een planning, kostenraming en overzicht van benodigde materialen zodat u vooraf weet wat er gaat gebeuren, wanneer en wat het gaat kosten.

Verkoop

Heeft u een nieuwe ketel nodig, radiator, vloerverwarming of compleet sanitair als wasbakken, wc's of airco systemen? Wij zijn een fullservice installatiebedrijf en zijn ook verkooppunt.

Montage

Bij het monteren van sanitair en ketels heeft u bepaalde kennis nodig. Door onze gediplomeerde werknemers kunnen wij de gehele montage voor u verzorgen.  

Onderhoud

Naast montage plegen wij ook onderhoud aan uw installaties. Naast het controleren of alles nog goed functioneert bevort het ook de levensduur van de apparatuur, waardoor u er veel plezier aan zult beleven.

Service

Installatiebedrijf Vleeshouwers heeft een hoge servicegraad. Mocht u onverhoopt een storing krijgen of iets dergelijks, neem dan per direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken