Installatiebedrijf Vleeshouwers, de specialist van Weert

Vleeshouwers is zeven dagen per week actief als professioneel installatiebedrijf in de regio Weert. Onze bekwame en gediplomeerde monteurs installeren alles omtrent water, gas, centrale verwarming en sanitair. Dit kan in uw woning zijn, maar wij werken ook voor bedrijven en bijvoorbeeld kantoorgebouwen, scholen, instellingen en ziekenhuizen. Ook de grote zakelijke projecten nemen wij met alle liefde aan en brengen wij tot een goed einde, inclusief alle nazorg.

Installatietechniek Weert: van installatie naar geheel

Onze installatietechniek is niet beperkt tot enkel het installeren van onderdelen zoals uw CV, warmtepomp of het badkamer sanitair. Hier hoort ook het onderhouden en (indien nodig) het repareren van onderdelen bij. Bij Vleeshouwers - het nummer 1 installatiebedrijf van Weert - kunt u tevens een beroep doen op onze 24 uurs service: in geval van nood neemt een van onze monteurs binnen 24 uur contact met u op, zodat een mogelijk probleem spoedig verholpen is.

Montage en verkoop

Behalve als installatiebedrijf fungeren wij ook als verkooppunt. Wij leveren o.a. cv-ketels, warmtepompen en radiatoren van diverse merken. Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in Weert om uw badkamer te verbouwen? Ook op het gebied van sanitair leveren wij alles: kranen, wasbakken, douchecabines behoren bij ons tot de dagelijkse kost. Uiteraard wordt ook de montage en het onderhoud door ons verzorgd. Wij horen graag van welke dienst u gebruik wilt maken.

Mocht u interesse hebben in het aanbod wat wij u kunnen bieden, dan plannen wij graag een afspraak met u in, waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Installatiebedrijf Vleeshouwers, al jaren een begrip in de regio Weert.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken