Op zoek naar een loodgieter in Weert?

Zoekt u een loodgieter in Weert? Geen zorgen, Installatiebedrijf Vleeshouwers is uw loodgietersbedrijf. Wij leveren vakwerk tegen scherpe tarieven. Neem contact met ons op om uw probleem of wens te bespreken zodat wij (indien nodig) voor u een offerte kunnen samenstellen.
Ook wanneer u voor een kleine klus in de regio Weert een loodgieter nodig heeft is Vleeshouwers snel ter plaatsen! Bij ons loodgietersbedrijf werken enkel gediplomeerde en ervaren monteurs. Duurzame oplossingen, service en diensten staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De meeste loodgieters zijn gespecialiseerd in óf sanitair, óf verwarmingsinstallaties. Installatiebedrijf Vleeshouwers is gespecialiseerd in beide. Derhalve kunnen wij veel voor u betekenen en problemen op allerlei vlakken oplossen.
Wij kunnen:

  • verstopte of kapotte afvoeren repareren;
  • sanitair renoveren of vernieuwen;
  • uw cv ketel en boiler vervangen en onderhouden.

Verder kunnen wij uw wensen vervullen die te maken hebben met (vloer)verwarming, zonneboilers, kachels, (warmte)pompen, cv's en airco.

Heeft u (met spoed) een loodgieter nodig die actief is in Weert, wilt u een afspraak maken, of gewoonweg meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0495-58 69 49 of stuur een e-mail naar info@installatiebedrijfvleeshouwers.nl.

Een loodgietersbedrijf voor verwarmingsinstallaties en sanitair

Is uw sanitair toe aan vervanging of is een reparatie noodzakelijk? Loodgietersbedrijf Vleeshouwers staat graag tot uw dienst. Als uw loodgieter te Weert houden wij ons graag bezig met uw badkamer, sanitair en verwarmingsinstallaties.
Indien gewenst kunnen we zelfs een nieuwe badkamer installeren of uw oude badkamer renoveren. Ook het onderhoud aan uw CV ketel of boiler kunnen wij op ons nemen. Één bedrijf voor zowel uw verwarmingsinstallaties alsmede voor uw sanitair.

Sta niet langer in de koud en ervaar de professionele service van Installatiebedrijf Vleeshouwers, loodgieter Weert. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team bestaande uit vakmensen, staan wij klaar om al uw loodgietersproblemen aan te pakken! Een volledige badkamerrenovatie, een verstopte afvoer of een lekkende kraan, als loodgieter Weert bieden wij snelle en betrouwbare oplossingen. Kies voor kwaliteit, kies voor Installatiebedrijf Vleeshouwers, loodgieter Weert voor een snelle en efficiënte oplossing van jouw problemen.

Vragen?

Mocht u onverhoopt vragen hebben, of wenst u een vrijblijvende afspraak inzake loodgieterswerk in de regio Weert, neem dan contact met ons op.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken