Nefit consumentenactie: gratis Nefit Easy thermostaat

Als u tussen 1 oktober 2016 en 31 maart 2017 een Nefit Trendline of Topline aanschaft, profiteert u van de speciale actie van Nefit. Bij uw Trendline of Topline verwarmingsketel krijgt u dan namelijk een Nefit Easy thermostaat cadeau. Deze actie is alleen geldig als u de ketel aanschaft bij Installatiebedrijf Vleeshouwers en de ketel door ons laat installeren.

Nefit Trendline of Topline verwarmingsketel

Nefit is één van de duurzaamste merken voor HR-ketels. De Nefit Trendline en Topline verwarmingsketels leveren u dan ook altijd voordeel op. Met de duurzame ketels bespaart u jaarlijks tot wel €200,-. Daarnaast heeft u 15 jaar garantie op deze energiezuinige Nefit verwarmingsketels.

Goed voorbereid de toekomst in

De nieuwe Nefit Trendline en Topline ketels zijn voorbereid op de toekomst. De samenstelling van het aardgas gaat veranderen en de nieuwste Nefit ketels zijn daar al op ingesteld. Met een Trendline of Topline ketel in huis bent u dus goed voorbereid en hoeft u geen nieuwe ketel aan te schaffen na de verandering van aardgas samenstelling.

Gratis Nefit Easy thermostaat

Wanneer u voor 31 maart 2017 de Nefit Trendline of Topline bestelt en deze door ons laat plaatsen, bespaart u nog makkelijker op uw energie. U krijgt er dan namelijk de Nefit Easy thermostaat ter waarde van €257,- gratis bij! Deze slimme thermostaat is de meest verkochte thermostaat zonder abonnement. De Nefit Easy helpt u energie besparen en zorgt voor energielabel A+. Met eenvoudige functies en een handige app voor op uw mobiele apparaten kunt u zelfs energie besparen op afstand. Handig voor woningen en bedrijfspanden.

 

Nefit Actie

 

Neem direct contact met ons op !

Wilt u meer weten over de Nefit Trendline of Topline verwarmingsketel? Of de Nefit actie waarbij u nu profiteert van een betrouwbare, geavanceerde en handig te bedienen thermostaat die samen met de Trendline ketel zorgt voor energielabel A+? Neem contact met ons op!

Bedrijf
Naam *
Adres
Postcode
Plaats *
Email adres *
Telefoon *
Opmerkingen:
Leave this field empty


AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken