Energiezuinig verwarmen van huis of bedrijf

Het verwarmen van uw huis of bedrijf is essentieel voor het creëren van een natuurlijke leefomgeving. Om dit zo energiezuinig mogelijk te realiseren bieden wij u diverse oplossingen aan:

Pelletketel

Een pelletketel is een bijzondere en goedkope manier om een huis of bedrijfsruimte te verwarmen. Het verbranden van houtsnippers en samengeperst zaagsel in een pelletketel is een duurzame verwarmingsoplossing. Lees hier meer over een pelletketel.

HR-Ketel

De welbekende HR-ketel (ook wel hoogrendementsketel genoemd) is een verwarmingsketel waarbij het rendement hoger ligt dan bij een normale gasketel. Een HR-ketel werkt op aardgas. Lees hier meer over een HR-Ketel.

Zonneboiler

Door middel van een zonnecollector wordt energie binnengehaald. Deze energie wordt door een zonneboiler omgezet in warm water waarmee het huis verwarmd kan worden. Deze manier van verwarmen is zeer populair. Lees hier meer over een zonneboiler.

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt de warmte van buiten naar binnen. In de meeste gevallen wordt de warmte uit de grond gehaald. Bij een juiste montage, installatie en afstemming kan het rendement enorm stijgen, zelfs naar de 600%. Lees hier meer over de warmtepomp.

Bovenstaande verwarmingsinstallaties kunnen wij u leveren. Tevens kunnen wij dergelijke installaties voor u monteren en afstellen waarna wij ook het onderhoud kunnen verzorgen.

HDG houtgestookte installaties

Lees hier meer over een HDG houtgestookte installaties.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande installaties, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken