Diensten van Installatiebedrijf Vleeshouwers

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat op meerdere vlaktes inzetbaar is? Dan bent u bij Installatiebedrijf Vleeshouwers aan het goede adres. Wij bieden namelijk een compleet pakket aan, van het plaatsen van een pelletkachel bij een particulier tot een nieuwbouw te voorzien van een HR-ketel dat is aangesloten op de vloerverwarming. 

Onze diensten

Hieronder vertellen wij u in een notendop welke diensten wij u bieden, zowel zakelijk als particulier:

Verwarmen
Wij hoeven niemand uit te leggen dat het warm houden van een ruimte of uw woning, essentieel is. Wij plaatsen verschillende ketels, afhankelijk van wat uw wens is, zodat de gewenste warmte kan worden gehanteerd. Meer weten over het (energiezuinig) verwarmen van uw huis

Vloerverwarming
Een dienst wat in onze expertise valt. Hierdoor kunnen wij u twee mogelijkheden bieden, namelijk de traditionele of de elektrische vloerverwarming. Wij verwijzen u,voor meer informatie over het kiezen van de soort, door naar onze vloerverwarming pagina.

Zonneboiler
Een techniek dat steeds populairder wordt, en ook nog eens duurzamer is dan de voorgaande opties. Wilt u op een milieuvriendelijke manier uw woning/ruimte verwarmen? Lees dan hier meer over de zonneboiler!

Pelletkachel
Wederom een duurzame keuze voor het verwarmen van uw woning en/of ruimte. Door gebruik te maken van een pelletkachel, ervaart u enkele voordelen. Benieuwd naar de voordelen? Lees hier dan meer over de pelletkachel.

Warmtepomp
Wij zijn dé specialist in het plaatsen van warmtepompen. Bent u op zoek naar een energiezuinig warmtepomp? Dan vindt u hier meer informatie over de verschillende type warmtepompen.

Houtgestookte cv ketel
Een milieuvriendelijkere manier van verwarmen wanneer u dit vergelijkt met het verbranden van aardgas. Bent u benieuwd naar de traditionele manieren van verwarmen? Lees hier dan meer over de houtgestookte cv ketel.

HR ketel
Een ketel dat werkt op aardgas? Dan is een HR-ketel exact wat u zoekt. Benieuwd naar wat de afkorting ‘HR’ nu eigenlijk voor staat? Dit leggen wij u uit op onze pagina over de HR-ketel.

Badkamer Sanitaire
Als sanitair specialist nemen wij met plezier de sanitair projecten aan die van A tot Z nog moeten worden uitgevoerd. Zowel zakelijk als particulier bieden wij onze sanitair diensten aan. Meer weten? Lees hier meer over badkamer en sanitair.

Pelletketel
Een pellet cv is een goede vervanger voor de gasgestookte cv-ketel, het is wederom een stuk duurzamer dan het gebruiken van een aardgas ketel. Lees hier meer over de pelletketel.

ontstopping
Helaas komt een ontstopping wel eens voor, wees gerust, ook hiervoor kunt u contact op nemen. Lees hier meer over onze ontstopping diensten.

Riolering expert
Heeft u last van een verstopping? Is de riolering toe aan vervanging? Of dient er een onderdeel van de riolering gerepareerd te worden? Schakel dan onze riolering specialisten Weert in!

Cv ketel vervangen/plaatsen/onderhoud
Natuurlijk doen wij niet alleen het plaatsen van bepaalde ketels en/of vloeren, maar bieden wij ook de service om deze te vervangen en te onderhouden. Bent u benieuwd naar een specifieke dienst? Dan verwijs ik u graag door naar de betreffende pagina. Heeft u simpelweg een vraag of wilt u al een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken