Vloerverwarming

Vloerverwarming behoort tot onze expertise. Bent u op zoek naar een leverancier en installatiebedrijf voor de aanleg van vloerverwarming, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar vloerverwarming gekomen. De vloerverwarming werd in het begin vooral in de kleine koude ruimtes, zoals badkamers gelegd. Dit heeft zich steeds verder uitgebreid, waardoor er nu ook vloerverwarming in de grotere ruimtes, zoals keukens en woonkamers ligt en zelfs als hoofdverwarming kan dienen. Als u ook graag vloerverwarming in uw huis of in uw bedrijf wilt, dan heeft u de keuze uit twee systemen. Namelijk de elektrische vloerverwarming en de traditionele vloerverwarming die via de CV loopt.

Traditionele vloerverwarming

Bij de traditionele vloerverwarming wordt de vloer verwarmd via het water dat uit de cv ketel komt. Dit water loopt via de buizen die onder de vloer zijn gelegd. De vloer zelf doet op dat moment dienst als radiator. De traditionele vloerverwarming is geschikt voor de grotere ruimtes. Doordat de buizen onder de gehele ruimte zijn gelegen, is de warmtespreiding evenredig. Het energieverbruik is relatief laag, aangezien een verwarmde vloer zijn warmte goed kan vasthouden. Een nadeel kan zijn dat het even duurt voordat de ruimte op temperatuur is, aangezien de opwarming van de vloer enige tijd in beslag neemt.

Elektrische vloerverwarming

De elektrische vloerverwarming is het meest geschikt voor de kleinere ruimtes. De verwarming bestaat uit kleine matjes die onder het vloeroppervlak worden gelegd. Deze matjes kunnen het beste op beton worden neergelegd, waarna er een tegelvloer over de matjes wordt gelegd. De elektrische vloerverwarming is in gebruik duurder dan de traditionele vloerverwarming.

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u een vraag. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken