Wij staan klaar voor u als particulier!

Onze onderneming bestaat al een tijdje en wij hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in duurzame oplossingen op het gebied van verwarmen en koelen met bijvoorbeeld een warmtepomp oplossing. Door middel van pelletkachels, warmtepompen, zonneboilers en andere duurzame mogelijkheden denken wij zowel aan het milieu als aan de kosten van u als particulier ten aanzien van brandstofverbruik voor het verwarmen van uw woning of bijgebouw.

Badkamer en sanitair

Tevens verzorgen wij de gehele verbouwing, nieuwbouw en/of montage van uw sanitair in een gerenoveerde of nieuwe badkamer. Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs zodat we u kunnen adviseren in het efficiënt inrichten van uw badkamer. Naast deze adviesrol vervullen wij ook een verkooppunt van bijvoorbeeld kranen, baden, wasbakken, douchecabines en alles wat u ook maar wenst in een nieuwe badruimte.

Montage van cv-ketels, warmtepompen en andere verwarmingsinstallaties

Wij zijn een verkooppunt, maar daarnaast verzorgen wij ook de gehele montage en desgewenst het onderhoud aan de apparatuur. Het monteren van dergelijke installatiesystemen als hr-ketels, radiatoren, zonneboilers en andere verwarmingsbronnen vereist de nodige ervaring, expertise en vakmanschap. Onze medewerkers zijn voorzien van een ruim uitgeruste werkbus, waardoor zij bij u op locatie op een efficiënte en effectieve manier montage van dergelijke systemen kunnen uitvoeren.

Onderhoud aan installaties

Onderhoud aan een cv-ketel bevordert de levensduur en heeft een positief effect op het verbruik van het apparaat. Mocht u dus op zoek zijn naar een gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Limburg of Noord-Brabant, dan bent u bij Installatiebedrijf Vleeshouwers aan het juiste adres.

Servicedienst door onze gediplomeerde vakmannen

Installatiebedrijf Vleeshouwers staat te allen tijde voor u klaar. Ook in de weekenden en in de vakanties hebben wij monteurs klaarstaan die u kunnen helpen bij een eventuele storing aan uw cv-ketel,verwarming of lekkage in uw badkamer.
Neem bij een storing contact met ons op en wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Afspraak of vrijblijvend advies?

Mocht u gebruik willen maken van onze diensten of interesse hebben in onze producten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u uiteraard graag verder.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken