CV ketel onderhoud in Weert en omstreken

Dat het onderhoud aan uw cv ketel erg belangrijk is, is natuurlijk niets nieuws. Een goede CV ketel dient periodiek onderhouden te worden, zodat deze zo lang mogelijk naar behoren lijft functioneren. Doorgaans kan een CV ketel zo'n 15 jaar meegaan voordat deze aan vervanging toe is. Dit wordt natuurlijk alleen maar behaald wanneer de ketel regelmatig onderhouden wordt. Door dit regelmatig in te plannen, voorkomt u dat er mankementen ontstaan aan de ketel. Normaal gesproken krijgt een ketel onderhoud tussen de één en drie jaar tijd. U kunt zich vast wel voorstellen hoe vervelend het is om geen warm water te hebben, zeker in de koudere periodes. Als u er voor kiest om uw CV onderhoud in Weert door Installatiebedrijf Vleeshouwers te laten uitvoeren bent u verzekerd van professioneel en vakkundig onderhoud.

Waarom het onderhoud van uw CV ketel in Weert belangrijk is

Er zijn verschillende onderdelen aan een CV ketel die er voor kunnen zorgen dat u geen of slechts beperkt warm water tot uw beschikking heeft. Zo kan er een defect ontstaan bij de brander, waardoor het water niet of onvoldoende verwarmd wordt. Ook de aansluiting met gas kan in sommige gevallen voor problemen zorgen. Als deze aansluiting onvoldoende functioneert zal het gas de ketel niet bereiken en zal deze dus niet werken. Daarnaast zit er nog een warmtewisselaar in uw CV ketel, welke ook voor problemen kan veroorzaken als deze niet goed onderhouden wordt. Al met al zijn er veel onderdelen die voor problemen kunnen veroorzaken. Wordt er geen onderhoud uit wordt gevoerd bestaat de kans dat de CV ketel defect wordt, waarna u de cv ketel moet vervangen. Wanneer u besluit om het onderhoud aan uw CV ketel in Weert te laten doen, zorg er dus voor dat dit kundig gebeurd. Bij Installatiebedrijf Vleeshouwers bent u dan aan het juiste adres.

CV onderhoud in Weert? Kies voor Installatiebedrijf Vleeshouwers

Installatiebedrijf Vleeshouwers uit Weert heeft vele jaren ervaring op het gebied van alles wat met verwarmen te maken heeft. Doordat wij enkel met monteurs werken die ruim voldoende geschoold zijn, bent u verzekerd van een goed onderhouden CV ketel in Weert, maar ook in omliggende gebieden. Wij zorgen er voor dat uw CV ketel weer naar behoren functioneert, zodat u heerlijk kunt blijven genieten van warm water in uw woning. Naast dat wij professioneel en kundig werk leveren, denken wij ook aan het milieu en de generaties na ons. Daarom denken wij altijd aan duurzame oplossingen en bieden wij ook duurzame en zuinige oplossingen aan voor onze klanten. Hiermee wordt niet alleen het milieu gespaard, maar ook uw portemonnee. Bent u dus op zoek naar een kundig bedrijf voor CV ketel onderhoud in Weert en omliggende gebieden, neem dan contact op met Installatiebedrijf Vleeshouwers.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken