Loodgietersbedrijf voor badkamer en sanitair

Loodgietersbedrijf Vleeshouwers is gevestigd in de regio Weert Limburg en richt zich met het loodgieterswerk op badkamers en sanitair. Heeft u een lekkage, verstopping of bent u op zoek naar een installateur voor uw badkamer of sanitair, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als er aan een loodgietersbedrijf wordt gedacht, dan komen vaak de woorden sanitair en water als eerste aan bod. Dit zijn dan ook onderdelen waar een loodgieter mee te maken krijgt. Hedendaags doet een loodgieter veel meer dan alleen het repareren van producten van het sanitaire gedeelte. Zo zijn de diensten ook uitgebreid naar problemen in de diverse verwarmingsinstallaties.

Montage en onderhoud

De diensten die wij aanbieden zijn onder andere het repareren, monteren en onderhouden van sanitaire voorzieningen en verwarmingsinstallaties. U kunt bij aankoop van een product ervoor kiezen om het door ons te laten monteren. Zo bent u er zeker van dat het goed wordt geïnstalleerd en hoeft uzelf hier geen moeite voor te doen. Zodra het desbetreffende product geïnstalleerd is, kunnen we samen met u een onderhoudscontract opstellen. Dit contract houdt in dat wij af en toe langskomen om te controleren of de producten nog zo werken als het moet. Als dit niet het geval is kunnen wij dit repareren. Aangezien het dan waarschijnlijk een kleine reparatie betreft, zijn de kosten nog redelijk laag. Een onderhoudscontract is niet alleen een garantie voor een betere veiligheid, maar ook de kosten kunnen hierdoor gereduceerd worden.

Particulieren en bedrijven

Wij leveren onze producten en diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Als u bezig bent met een nieuwbouwproject, dan kunnen wij u hierbij helpen. Ook als u een ander product wilt vervangen, kunt u bij ons terecht. Samen gaan we opzoek naar de beste en duurzaamste oplossing.

Contact met ons opnemen?

Bent u opzoek naar een gerenommeerd loodgietersbedrijf in Limburg of Noord-Brabant, neem dan geheel contact met ons op. Wij zijn gevestigd in de regio Weert en kunnen daardoor spoedig bij u op locatie zijn.

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken