Besparen met RTB houtpelletketels

Met RTB houtpelletketels kunt u 30 tot 50 procent besparen op de energierekening. De RTB houtpelletketel is de milieuvriendelijkere en goedkopere variant van de traditionele stookolieketel.  De ketel verwarmt op hout, waardoor deze verwarmingsbron klimaat- en CO2-neutraal is. Net zoals energie opwekken met wind, zon en water, maakt de ketel gebruik van biomassa. Naast deze duurzame verwarmingsbron bespaart u met de houtpelletketel op uw energiekosten. Sluit u de ketel op de centrale verwarming en warm-watervoorziening aan? Dan bespaart u tot wel 50 procent op uw energiekosten. Installatiebedrijf Vleeshouwers kunt u te allen tijden bellen voor het plaatsen van uw ketel!

Duurzaam

Hout komt van bomen en bomen groeien in de natuur. Hout raakt daarom niet zoals stookolie, aardgas of propaangas op. Door gebruik te maken van de natuur bent u duurzaam bezig. De pellets voor RTB houtpelletketels worden overigens gemaakt uit houtafval. Er worden dus geen bomen gekapt voor deze verwarmingsbron. RTB Pellets Unique kan u advies op maat geven, zodat u het juiste vermogen voor uw RTB houtpelletketel kiest. Er zijn namelijk RTB houtketels verkrijgbaar met vermogens van 10, 16, 30 en 50 KW. Of u nu in een rijtjeswoning van 150 m2 woont of met een houtpelletketel een groot pand van 750 m2 wilt verwarmen: u bent voordeliger uit. Het enige dat u nodig heeft is voldoende ruimte voor de houtpelletketel zelf en de opslag voor houtpellets.

Modern

De RTB houtpelletketel maken gebruik van nieuwe technologieën. Zo wordt er zo optimaal mogelijk gebruikgemaakt van hout om ruimten en water te verwarmen. Met de RTB houtketel kunt u tevens via de 'StokerCloud' uw verwarmingssysteem bedienen en optimaliseren, ook op afstand. U krijgt inzicht in uw stookgedrag en kunt 24/7 de RTB experts raadplegen voor service en onderhoud. De RTB experts kunnen vervolgens via het systeem uw ketel in de gaten houden en optimaliseren.

De voordelen van RTB houtpelletketels

RTB houtpelletketels hebben verschillende voordelen:

  • Voor de aanschaf van RTB houtpelletketels betaalt u in de basis net zo veel als voor de aanschaf van bijvoorbeeld een houtgestookte CV-ketel. Wilt u een ketel die gekoppeld is aan de CV en warm-watervoorziening? Dan bent u duurder uit. Voor RTB houtpelletketels kunt u echter ISDE subsidie aanvragen.
  • RTB houtpelletketels zijn CO2-neutraal, klimaatneutraal en duurzaam. 1,8 kg aan pellets staat gelijk aan 1 m3 aardgas.
  • U maakt geen/minder gebruik van fossiele brandstoffen en bent hierdoor voordeliger uit.
  • Er zijn meerdere houtpellet leveranciers, waardoor u voordelig houtpellets kunt inkopen (ongeveer €0,15/kg). De pellets zijn overigens altijd beschikbaar, ook in de toekomst.

Wilt u meer informatie over RTB houtpelletketels? Neem contact op met onze experts en laat u informeren!

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken