Sanitair Weert 

Bent u op zoek naar een Sanitair specialist in Weert? Dan bent u bij Installatiebedrijf Vleeshouwers aan het goede adres! Wij handelen als uw sanitair specialist en zorgen er voor dat uw wensen, de realiteit worden. Laat u inspireren door de mogelijkheden van kleur, ontwerp, opstelling, tegelwerk en ontdek hoe uw toekomstige badkamer tot leven komt met de nieuwste technieken.

Badkamer Sanitair

Sanitair staat als één omvattend woord voor alle watergerelateerde artikelen die thuishoren in een slaapkamer, douche, toilet of badkamer. Alles wat hier tussen valt en wat te maken heeft met het afvoeren tot het riool en/of een waterleiding/kraan bevat, wordt sanitair genoemd. 
Wilt u uw sanitair in huis laten vernieuwen? Dan is het verstandig om een sanitair specialist in te huren. Ook helpen wij u met eventuele vragen over mogelijke keuzes rondom uw badkamer sanitair

Uw badkamer sanitair vernieuwen

Bent u onlangs verhuisd en wilt u een nieuwe badkamer? Heeft u een installatiebedrijf nodig voor een nieuwbouw project? Of wilt u simpelweg een nieuwe badkamer? Dan kunnen wij u van A tot Z helpen. 

Ook bieden wij u gratis advies aan en eventueel advies op maat. Dit doen we omdat iedere badkamer sanitair verschilt per huishouden. Wij van Installatiebedrijf Vleeshouwers willen, als sanitair specialisten, niets anders dan goed en persoonlijk maatwerk te leveren.

Vleeshouwers als uw sanitair specialist

Wilt u aan de slag en de sanitair van uw badkamer, toilet of andere ruimte vernieuwen? Dan gaan wij er samen voor zorgen dat er een plan op maat ontstaat waar wij mee aan de slag kunnen. U weet wat u dan van ons kunt verwachten, en wij kunnen aan de slag om te ruimte te vernieuwen zoals gewenst. Wilt u eerst meer informatie verkrijgen of meteen een afspraak inplannen? Dan verwijs ik u door naar onze contact pagina!

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken