Zonneboiler installatie

Wilt u een zonneboiler laten installeren? Installatiebedrijf Vleeshouwers levert en plaatst zonneboilers van hoge kwaliteit. Onze ervaren monteurs denken met u mee over oplossingen en wij verzorgen zonneboiler installaties op maat, voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast kunnen wij u adviseren en begeleiden met betrekking tot andere energiebesparende maatregelen omtrent uw woning of pand. Denk hierbij aan het plaatsen van pelletketels, zonnepanelen of een warmtepomp.

Zonneboiler installeren

De installatie van uw zonneboiler kunt u het beste over laten aan een vakman. Bij Vleeshouwers zijn enkel gediplomeerde monteurs in dienst en wij hebben jarenlange ervaring in het vak. Uw zonneboiler wordt door onze monteurs zorgvuldig gelegd en aangesloten. Bovendien bent u bij een zonneboiler installatie verzekerd van een goede garantie op uw boiler.

De zonneboiler installatie vindt plaats op het dak. Hoe lang het duurt is afhankelijk hoe goed uw dak bereikbaar is en hoe groot het systeem is. In ieder geval ligt een zonneboiler binnen een halve dag op uw dak. Wilt u nog meer kosten besparen? Kies dan voor een combinatie van een zonneboiler en zonnepanelen. Laat deze in één keer installeren, dan betaalt u ook maar één keer installatiekosten.

Wanneer u een zonneboiler gaat installeren zijn er lokale subsidies mogelijk. Informeer bij uw gemeente of u hiervoor in aanmerking komt.

Meer weten over een zonneboiler installatie?

Wilt u meer weten over hoe wij een zonneboiler installeren? Heeft u vragen over uw installatie of over een van onze andere diensten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Hieronder vindt u onze contactgegevens:

Installatiebedrijf Vleeshouwers
Tel: 0495-586949
E-mail: info@installatiebedrijfvleeshouwers.nl

AAA Quick Housing Solutions

Vleeshouwers Installatiebedrijf is een onderdeel van AAA Quick Housing Solutions

BTW: NL00462 68 36 B67
KVK: 88567672
Waarom ons?
  • Duurzame oplossingen
  • Betrouwbare service
  • Gediplomeerde monteurs
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
Bekend van RTL7
Onze merken